Αλέξια: “Δεν νοσταλγώ το παρελθόν. Χαίρομαι την κάθε στιγμή!”

Για το αν νοσταλγεί την εποχή του ’80 που γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, τι της λείπει από την Ελλάδα καθώς μένει μόνιμα στο εξωτερικό αλλά το χωρισμό, μίλησε η Αλεξία.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People” ότι δεν νοσταλγεί το παρελθόν. “Χαίρομαι κάθε καινούρια στιγμή και είμαι τόσο παρούσα στο τώρα που δεν νοσταλγώ τίποτα από το παρελθόν. Απλώς το σκέφτομαι με γλυκύτητα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση αν της λείπει κάτι από την Ελλάδα, η ίδια απάντησε το εξής: “Άνθρωποι. Η οικογένειά μου, η μαμά και ο μπαμπάς μου, η αδελφούλα μου και η κόρη της, η Αθηνά, οι φίλοι μου. Κατά τα άλλα εδώ έχω όλα όσα χρειάζομαι και με το παραπάνω” και πρόσθεσε πως δεν την ενοχλούν καθόλο όσα σχόλια ακούει για τη ζωή της.
Τέλος, όσον αφορά το χωρισμό, η Αλεξία ανέφερε: “Για ‘μένα αληθινός χωρισμός είναι αυτός από τον εαυτό μας, οι άλλοι δεν είναι αληθινοί χωρισμοί” και συμπλήρωσε: “Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και γενικά εμπιστεύομαι τη ροή των πραγμάτων, τα μηνύματα που λαμβάνουμε όλοι τυχαία”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More