Αλεξία Μπακογιάννη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση σε παρουσίαση βιβλίου

Αλεξία Μπακογιάννη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση σε παρουσίαση βιβλίου | tlife.gr

Η Αλεξία Μπακογιάννη, αν και γόνος μιας μεγάλης πολιτικής οικογένειας, αναζήτησε το δρόμο της στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η πρώτη εγγονή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θήτευσε στο γραφείο της μητέρας της, Ντόρας Μπακογιάννη κι αφού εργάστηκε για λίγο σε γνωστή εταιρεία, έκανε το δικό της μεγάλο βήμα. Έχοντας αποκτήσει πια τρία παιδιά -κι έχοντας στο ενεργητικό της δύο γάμους κι ένα σύμφωνο συμβίωσης- συνεχίζει να έχει μια έντονη καθημερινότητα που τη μόνη σύνδεση που έχει με την πολιτική είναι το «βαρύ» όνομα της οικογένειας.

Μια δυναμική γυναίκα που σπάνια θα δούμε σε κοσμικές εμφανίσεις αλλά με έντονο «παρών» σε όλα όσα έχουν να κάνουν με την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την ανιψιά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη σε παρουσίαση βιβλίου. Η Αλεξία Μπακογιάννη βρέθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο στην πλατεία Συντάγματος με αφορμή της παρουσίασης του νέου βιβλίου του Δημήτρη Καμπουράκη με τίτλο “Δύο Ζωγράφοι”. Για το βιβλίο μίλησαν οι Γιώργος Οικονομέας, Μάκης Προβατάς και Μανώλης Σφακιανάκης.

Η Αλεξία Μπακογιάννη στο τέλος της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο. Είναι γνωστή άλλωστε η φιλική τους σχέση αφού ο Δημήτρης Καμπουράκης ήταν καλεσμένος και στη βάφτιση του γιου της.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε μιλήσει για το νέο του βιβλίο και σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου ως καλεσμένος του Tatiana Live.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις ολόκληρη τη συνέντευξη

Κράτα το

READ more