Αλέξης Γεωργούλης: “Έχω κλάψει σαν κουτάβι για γυναίκα”

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε το “Down Town” για τη ζωή του στην Αμερική, τις γυναίκες και το χαμό του πατέρα του.

Αν και σκεφτόταν νοσταλγικά την Ελλάδα ιδιαίτερα το καλοκαίρι, δηλώνει ότι η ζωή του στην Αμερική είναι μία χαρά. “Στην Αμερική βρέθηκα μόνος, κοίταξα ποιος είμαι”, “Όσο ήμουν στην Ελλάδα, ήμουν πάντα σε σχέσεις. Ένιωθα μισός αν έμενα μόνος έστω και για λίγο.” Η μονάξιά ωστόσο, φαίνεται να έχει τονώσει την δημιουργικότητά του αφού όπως λέει γράφει πολύ.

Ο γοητευτικός ηθοποιός φαίνεται αρκετά ψύχραιμος με τον σχετικά πρόσφατο χαμό του πατέρα του, αφού μπόρεσε να είναι κοντά του όταν χρειάστηκε, αν και όπως λέει “οι οριστικοί αποχωρισμοί είναι δύσκολοι. Βρίσκουμε όλοι αιτίες να νιώσουμε ενοχές μέσα στο πένθος μας. Ώσπου να συμφιλιωθούμε με την απουσία. Αν το καταφέρουμε ποτέ”

Φυσικά από τα θέματα της συνέντευξης του δεν λείπουν οι γυναίκες. Ο ίδιος πιστεύει πως “ομορφιά είναι η αρμονία” και αυτή την βρίσκει και σε πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα στα πρότυπα της ομορφιάς. Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τις όχι και τόσο υπερήφανες στιγμές που έχει ζήσει για το χατίρι ενός έρωτα. “Έχω κλάψει σαν το κουτάβι και έχω παρακαλέσει έξω απ’το παράθυρο της, στα σκαλοπάτια της, μες στην άγρια νύχτα. ¨Όχι μία. Πολλές φορές.”

Τέλος, πιστεύει πως στο μέλλον θα αφοσιωνόταν σε ένα παιδί και μπορεί και να τα παρατούσε όλα.

Read More

And More