Αλέξης Γεωργούλης: Η απώλεια 17 κιλών και η απάντηση για την προσωπική του ζωή

O Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε στην Ελένη Μουστάκη για τους πιο ακριβοπληρωμένους ρόλους του στην τηλεόραση, για την εμπειρία του ως ευρωβουλευτής, αλλά και για την εξωτερική του εμφάνιση.

«Η μάνα μου μού έλεγε πως από μικρό παιδί ήμουν “ασανσέρ” με τα κιλά. Είχα χάσει 17 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Ήμουν ακόμα στο πολυτεχνείο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Εγώ ποτέ δεν το πήρα πάνω μου, ότι είμαι sex symbol, απλά το εκμεταλλεύτηκα στην τιμή για ένα ρόλο» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός είπε: «Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν τις ήξερα τις κοπέλες.Είχαμε πει ένα απλό “γεια” και είχαμε μια φιλική σχέση. Μου χρεώσει ως σχέση την αδελφή μου. Τώρα είμαι 4 χρόνια χωρίς σχέση».

 

«Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος μου ήταν στην “Κινουμένη άμμο” όπου έγραφα και το σενάριο», αποκάλυψε, ενώ μίλησε και για το τραγούδι με τίτλο «Θα κρατηθώ», στο οποίο τραγουδάει ο ίδιος και θα κυκλοφορήσει για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στη Σχεδία.

Read More

And More