Αλέξης Γεωργούλης: Κληρώνει ταξίδι στις Βρυξέλλες για πέντε άτομα με ξεναγό τον… ίδιο!

Αλέξης Γεωργούλης: Κληρώνει ταξίδι στις Βρυξέλλες για πέντε άτομα με ξεναγό τον… ίδιο! | tlife.gr

O Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης αποφάσισε να κάνει ανοιχτό κάλεσμα για την πρώτη ομάδα επισκεπτών που θα προσκαλέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Όπως είναι γνωστό οι Ευρωβουλευτές έχουν την δυνατότητα να προσκαλούν πολίτες να επισκέπτονται τον θεσμό, να ξεναγούνται σ’αυτόν και να ενημερώνονται για την λειτουργία του. Το πρώτο λοιπόν κάλεσμα γίνεται επ’αφορμή της εκδήλωσης που διοργανώνει για την Πολιτιστική Προσβασιμότητα, δηλαδή την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στον πολιτισμό στις 10 Οκτώβριου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ανάρτησε στα προσωπικά και κοινοβουλευτικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που συνοδευόταν από το εξής κείμενο:

«Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την Πολιτιστική Προσβασιμότητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες».

View this post on Instagram

Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμοτητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες. (Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα) Σας ευχαριστώ. Good evening everybody! From 9 to 11 October 2019 I will have the pleasure to host 5 people in Brussels, be guided and experience the European Parliament first hand. They will have the chance to attend the conference that we organize, as members of the Committee on Culture, on the topic of Cultural Accessibility (More specifically – Perspectives on cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). The only thing you have to do is leave a comment below using the #georgoulis4citizens and on the 9th of September we will announce the 5 people that will have the chance to travel to Brussels. (In order to participate you need to be over 18 years of age, holder of a travel documents, able to travel abroad. Your stay and travel expenses will be covered). Thank you. #europeanparliament #eu#euandme#georgoulisforcitizens

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Ο ίδιος δήλωσε: «Το Κοινοβούλιο είναι ένας δημοκρατικός θεσμός. Ο μόνος στην Ένωση. Πρέπει να είναι ανοιχτός. Με την πρωτοβουλία μου αυτή θέλω να γίνει αντιληπτό ότι δεν χρειάζεται κανένα απολύτως χαρακτηριστικό για να μπορεί κάποιος να το επισκεφθεί. Πρέπει να είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες, ανά πάσα στιγμή και για κάθε τους ζήτημα. Μόνο τότε θα λειτουργήσει σωστά η Ένωση. Ως τότε έχουμε πολύ δρόμο».

READ more