Δες τι έκανε ο πλέον Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, λίγο μετά την… κάλπη! Αποκλειστικά βίντεο

Ημέρα εκλογών η χθεσινή και εκατομμύρια Έλληνες άσκησαν τα εκλογικά τους δικαιώματα σε όλους τους νομούς της Ελλάδας! Στις φετινές ευρωπαϊκές εκλογές, ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν υποψήφιος για Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατάφερε να εκλεγεί από τον ελληνικό λαό με 2.728 ψήφους και να είναι ένας από τους 6 Ευρωβουλευτές του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα!

Ο γοητευτικός ηθοποιός από το πρωί της Κυριακής βρέθηκε και εκείνος στον τόπο καταγωγής του, στην Λάρισα, με σκοπό να ψηφίσει. Ο Έλληνας ζεν πρεμιέ έχοντας ως σκοπό να δει τις σκέψεις του να γίνονται πράξεις που πάνε την Ελλάδα ένα βήμα παραπέρα, ζήτησε την ψήφο των πολιτών, δηλώνοντας έτοιμος να εργαστεί σκληρά για να πετύχει τους στόχους του, όπως άλλωστε κάνει και πάντα.

Αφού πήγε να ψηφίσει, ο Αλέξης βρέθηκε με φίλους και συνεργάτες στο κέντρο της Λάρισας για να απολαύσει τον καφέ του, λίγο πριν μάθει τα αποτελέσματα των εκλογών! Ο γοητευτικός ηθοποιός και πλέον Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε να βγάζει σέλφι με τις θαυμάστριες του, οι οποίες μόλις τον γνώριζαν έτρεχαν κοντά του.

Δες το αποκλειστικά βίντεο του TLIFE:

“Αν τιμηθώ με τη ψήφο του Ελληνικού λαού για να τον εκπροσωπήσω στο Ευρωκοινοβούλιο, τότε η πρώτιστη μου προτεραιότητα θα είναι η παρουσία μου εκεί. Θέλω να αφοσιωθώ σε αυτή τη προσπάθεια, να μάθω και να προσφέρω ουσιαστικά στη χώρα μου και αυτό θα κάνω. Η ταυτότητα μου όμως πάντα θα γράφει καλλιτέχνης. Αν με ρωτάτε λοιπόν δεν σκοπεύω να την εγκαταλείψω, γιατί δεν βλέπω την πολιτική ούτε ως επάγγελμα ούτε σαν πηγή βιοπορισμού, αλλά αντίθετα ως προσφορά σε μια κοινή προσπάθεια”, δήλωσε πριν μερικές μέρες ο Αλέξης Γεωργούλης στο TLIFE.

Read More

And More