Αλέξης Γεωργούλης: Πώς αντέδρασαν οι δικοί του άνθρωποι στο άκουσμα της καταγγελίας – «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Πλήθος καλλιτεχνών τις τελευταίες ώρες απαντά για τη συνεργασία του με τον Αλέξη Γεωργούλη, την ώρα που συγγενείς, γείτονες και φίλοι δηλώνουν σοκαρισμένοι με την είδηση της καταγγελίας από την Ελένη Χρονοπούλου στον ευρωβουλευτή – ηθοποιό κατηγορώντας τον για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης

Στην πόλη του, τη Λάρισα, η τοπική κοινωνία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης με το οικογενειακό του περιβάλλον να προστατεύει τη μητέρα του.

«Εγώ το παιδί μου το ξέρω»

Την πρώτη αντίδραση της μητέρας του Αλέξη Γεωργούλη μετά την είδηση της καταγγελίας εξασφάλισε η εκπομπή T-live: «Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω… Εγώ το παιδί το ξέρω. Από εκεί και πέρα… Ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του.

«Οι γείτονές του είναι σοκαρισμένοι»

Όπως μετέδωσε ο ANT1 ο Αλέξης Γεωργούλης διατηρεί εξοχικό σπίτι στον Αγιάκαμπο, εκεί όπου κάθε καλοκαίρι, περνά μεγάλο μέρος των διακοπών του.

«Οι γείτονες είναι σοκαρισμένοι από την είδηση της καταγγελίας, έπεσαν από τα σύννεφα, καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, καλοσυνάτος και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα», ήταν οι πρώτες πληροφορίες για την τοπική κοινωνία στο άκουσμα της είδησης.

«Για μένα αυτός είναι το θύμα»

Η κολλητή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής T-live μιλά για τη μεταξύ τους σχέση, ενώ εξηγεί τους λόγους που χαρακτηρίζει «θύμα» τον ηθοποιό – ευρωβουλευτή.

«Στεναχωρήθηκα με αυτό που άκουσα. Εννοείται δεν πιστεύω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει μαζί του γιατί δεν ήθελα να τον “φορτώσω”. Ήδη φαντάζομαι ότι θα είναι σε μια πολύ άσχημη κατάσταση γιατί είναι ένας καλός άνθρωπος. Αισθάνεσαι ασφάλεια δίπλα του. Λες έχω τον αδελφό μου, έχω τον φίλο μου, έναν άνθρωπο που μπορώ να του εμπιστευτώ τα πάντα», επισημαίνει η φίλη του Αλέξη Γεωργούλη.

«Για τον Γεωργούλη τα λένε όλα αυτά;»

Στην εκπομπή Breakfast@Star μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη η ηθοποιός η οποία είχε υποδυθεί τη μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά του Mega, «Εραστής Δυτικών Προαστίων».

«Δε δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό… Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δε μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι», ανέφερε η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Είμαστε παιδικοί φίλοι. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Την πρώτη τους επικοινωνία μετά την είδηση της καταγγελίας αποκάλυψε ο “κολλητός” φίλος του Αλέξη Γεωργούλη μιλώντας στο Live News.

«Μου είπε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Εγώ το μόνο που ρώτησα σαν φίλος είναι εάν είναι καλά και όλα τα άλλα θα λυθούν, είναι θέμα δικαιοσύνης. Από ό,τι ξέρω ο ίδιος είπε πως ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη, εκείνος θα το κάνει. Είμαστε παιδικοί φίλοι. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ γι’ αυτόν, τον γνωρίζει το πανελλήνιο.

Είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να πιστέψω πως για έναν τόσο θαυμάσιο άνθρωπο ακούγονται αυτά τα πράγματα», ανέφερε ο “κολλητός” του φίλος.

Πληροφορίες για το δεύτερο πρόσωπο που ενδεχομένως να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή T-live, γυναίκα που εργάστηκε στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη το διάστημα 2021-2022, συνεχίζει να ζει στις Βρυξέλλες και αυτή τη στιγμή συνεχίζει να δουλεύει σε γραφείο άλλου οργάνου των ευρωπαϊκών θεσμών.

Τι απαντά το περιβάλλον της πρώην συνεργάτιδας του Αλέξη Γεωργούλη στο T-live

«Είναι προσωπικό θέμα της ίδιας, το πώς θα το χειριστεί. Είναι δικό της θέμα, καθαρά προσωπικό. Αυτή ξέρει, αυτή θα καθορίσει πώς θα κινηθεί. Δεν υπάρχει λόγος εμείς να ανακατευτούμε. Εμείς αρχικά δεν γνωρίζαμε κάτι. Όταν όμως πρόκειται για προσωπικά θέματα, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τίποτα δημόσια. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Είναι προσωπικά θέματα αυτά».

Read More

And More