Αλέξης Κούγιας για Νότη Σφακιανάκη: “Μας κάνει εντύπωση πώς ο έλεγχος στο αυτοκίνητο έγινε από τυχαίος, γενικός” (video)

Όπως έγινε γνωστό, ο Νότης Σφακιανάκης αφέθηκε ελεύθερος χθες Δευτέρα 30/11 παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί αύριο 2 Δεκεμβρίου για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τόνισε πως τόσο στο ίδιο, όσο και στον πελάτη του, κάνει εντύπωση πώς ένας τυχαίος έλεγχος, έγινε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου.

«Είμαι πολλά χρόνια πολύ κοντά στον Νότη Σφακιανάκη και γνωρίζω τη στάση ζωής του. Γι’ αυτόν τον λόγο, από την αρχή διατύπωσα τις αμφιβολίες μου γι’ αυτό το γεγονός, για τη δεύτερη πράξη που κατηγορείται, γιατί ξέρω ότι φοβάται ακόμα και τα φάρμακα.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση πώς ένας τυχαίος έλεγχος, έτσι παρουσιάστηκε, έγινε γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου. Τι το προκάλεσε; Έχουν κάνει 55.000 την ημέρα, δεν άκουσα να κάνουν σε κανέναν έλεγχο στα αυτοκίνητα» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Σχετικά με το όπλο που βρέθηκε στο ΙΧ του Νότη Σφακιανάκη, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Από το 2000 είχε άδεια όπλου. Έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απερρίφθησαν. Από το 2000 η ίδια η Αστυνομία θεώρησε ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δώσει άδεια οπλοφορίας και ξαφνικά το 2017 δεν του δίνει. Κανένα λόγο δεν έχει πολλές φορές η Αστυνομία».

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More