Site icon TLIFE

Αλέξης Κούγιας – Γιάννης Βλάχος: Η αντιπαράθεση για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τρίτη μήνυση που κατατέθηκε κατά του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη. Λίγο πριν είχε μιλήσει στην εκπομπή και ο δικηγόρος του 3ου μηνυτή Γιάννης Βλάχος, οποίος απάντησε και στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια “περί σκευωρίας”

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε και στο δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, o οποίος εκπροσωπεί τον τρίτο μηνυτή του ηθοποιού, απαντώντας στις δικές του επισημάνσεις ότι επιχειρείται μια σπίλωση των θυμάτων. “Είναι η πρώτη φορά που συναντώ μια υπόθεση χωρίς μάρτυρες. Μου έκανε εντύπωση ότι η δικογραφία ήταν πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία…” τόνισε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Λίγο πριν ο Γιάννης Βλάχος είχε πει μεταξύ άλλων: “Είναι απλό το θέμα, μην προσπαθούμε να θολώσουμε τα νερά και να πετάμε λάσπη από εδώ, να θολώνουμε το τοπίο από εκεί. Επιτέλους άνοιξαν στόματα. Η ίδια η κυβέρνηση ζήτησε να ανοίξουν στόματα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κατηγορεί έναν άνθρωπο που έχει κακοποιηθεί. Διαδόθηκε η άποψη ότι πρόκειται περί σκευωρίας. Θεωρώ ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αστειότητες. Εδώ υπάρχει μια έντονη κοινωνική ανάγκη να διαλευκανθούν οι υποθέσεις που πολλοί υποστηρίζουν ότι σε πολλούς ήταν γνωστές”.

© 2024 tlife.gr