Αλέξης Μανθεάκης: “Ένα μήνα μετά το γάμο ο Ντόντα έκανε σχέση και κράτησε για 8,5 χρόνια χωρίς η Αθηνά να ξέρει τίποτα”

Ο Αλέξης Μανθεάκης, φίλος και σύμβουλος της Αθηνάς Ωνάση, μίλησε στην Σοφία Τουντούρη και την εκπομπή “Το πρωινό” και έκανε αποκαλύψεις για τον περιβόητο κόκκινο φάκελο που καθόρισε το διαζύγιο Ωνάση – Αλβάρο.

“Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν της είπα για το φάκελο, αλλά ήθελε να μάθει την αλήθεια”, είπε ο κύριος Μανθεάκης. Τα στοιχεία του φακέλου προέρχονται από την ερωμένη του Αλβάρο με την οποία χώρισε έπειτα από πολλά χρόνια παράλληλης σχέσης. “Ένα μήνα μετά το γάμο έκαναν σχέση και κράτησε για 8,5 χρόνια χωρίς η Αθηνά να ξέρει τίποτα”, αποκαλύπτει ο ίδιος.

“Η Αθηνά έτρεχε πίσω από τον Αλβάρο σαν προβατάκι”, περιγράφει για την χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση τονίζοντας πως τον έβλεπε σαν θεό. “Δεν είχαν ζωή. Έβλεπαν dvd και έτρωγαν πίτσες ενώ αυτός έβγαινε με τους φίλους του”, συνεχίζει.

“Έδινε στην ερωμένη του vip pass και καθόταν δίπλα στην Αθηνά στους αγώνες”, λέει για την παράνομη σχέση του Αλβάρο.” Ο Αλβάρο ανεβάζει φωτογραφίες με την καινούργια του σχέση για το show “, λέει στην κάμερα του ΑΝΤ1 για την τωρινή του σχέση.

Τέλος, αποκαλύπτει ότι η Αθηνά Ωνάση δεν έχει επαφές με κανέναν και ούτε καν με τον πατέρα της. “Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη για όλους και δεν βοηθάει κανέναν”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More