Αλέξης Παππάς: O κούκλος του J2US δίπλα στην Χριστίνα Σάλτη, έχει δανείσει το κορμί του στον Αntonio Banderas!

Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους στο φετινό J2US και, με coach την Χριστίνα Σάλτη, έδειξε πως εκτός από «καυτό» κορμί και όμορφο πρόσωπο έχει και φωνή!

Αν και ξεκίνησε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος, το μόντελινγκ προέκυψε στη ζωή του και τον οδήγησε σε παγκόσμιες επιτυχίες, καθώς έχει μεσουρανήσει στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης!

Έχει φωτογραφηθεί για δεκάδες καμπάνιες και περιοδικά μόδας, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel, αλλά και «δανείσει» το σώμα του στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στην διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα. Παράλληλα, τον έχουμε δει ως ηθοποιό, σε σειρές όπως οι «Δίδυμα Φεγγάρια» και «8 Λέξεις», αλλά και ως συμπαρουσιαστή της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο τηλεπαιχνίδι «Κάνε Παζάρι».

 

Με ύψος 1,90, καλογυμνασμένο κορμί και διαπεραστικό βλέμμα, δεν περνά απαρατήρητος.
Στην πρεμιέρα του J2Us, ο Αλέξης Παππάς, που δεν έχει τραγουδήσει ποτέ ξανά και η Χριστίνα Σάλτη, μία από τις ταλαντούχες τραγουδίστριες της Panik Platinum, έκαναν τη διαφορά και ερμήνευσαν το ρεμπέτικο «Στου Θωμά», αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού, που τους αποθέωσε στα social media.

Read More

And More