Αλέξης Παππάς για Νίκο Μπάρτζη: «Ρουφιάνα ζωή, κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο»

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου στο Survivor, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης, σχετικά με την ύπαρξη κινητού στην παραλία.

Ο Νίκος Μπάρτζης κατονόμασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, με την παραγωγή να διασταυρώνει τα όσα είπε ο αγρότης και να αποβάλει τελικά τις δύο παίκτριες.

Το δικό του σχόλιο για όσα συνέβησαν θέλησε να κάνει και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης 31/1 μέσα από μια ανάρτησή του, κατέκρινε τη στάση του Νίκου Μπάρτζη και την απόφασή του να «καταδώσει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου για το περιστατικό με το κινητό στη ζούγκλα.

«Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν 2 μήνες είπε ότι δεν θα ξαναεπιτρέψει συμπεριφορές όπως αυτή του Τζέιμς, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω πως ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πάρα πολύ να κάνουν βόλτες μέσα στο δάσος σε καθημερινή βάση αλλά τότε ήταν δίκαιο για όλους τους άλλους παίκτες (irony is a bitch)».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία πρόσθεσε το εξής σχόλιο: «Ρουφιάνα ζωή, που κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο».

Read More

And More