Αλέξης Παππάς: Η Αλέσια Ντέμετζ στέλνει μήνυμα, μετά τα όσα είπε για τον χωρισμό

Ο Αλέξης Παππάς και η Αλέσια Ντέμετζ χώρισαν, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από το Survivor.

Τόσο ο Αλέξης Παππάς, όσο και η ξανθιά επιχειρηματίας επιβεβαίωσαν την είδηση, με την Αλέσια Ντέμετζ να δηλώνει στο Πρωινό, μεταξύ άλλων: «Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή. Ήταν απόφαση από κοινού». (δες εδώ όλα όσα είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα)

Η ίδια, μάλιστα, λίγα 24ωρα νωρίτερα έσβησε τη μοναδική κοινή φωτογραφία τους από το προφίλ της στο Instagram, γεγονός που φανέρωνε την κρίση που περνούσαν.

Χθες, μέσα από το Ευτυχείτε, αποκαλύφθηκε και το μήνυμα που της έστειλε ο Αλέξης Παππάς για να της πει ότι στη σχέση τους μπαίνουν τίτλοι τέλους.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η ξανθιά καλλονή ανέβασε ένα βίντεο στα stories του προσωπικού της προφίλ στο Instagram, απευθύνοντας ένα μήνυμα σε όλους όσοι μπήκαν στη διαδικασία να της στείλουν ένα μήνυμα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για κάθε μήνυμα που μου στείλατε. Είσαστε τόσο όμορφοι. Είμαι τόσο ευγνώμων απέναντι σε όλους σας. Σας ευχαριστώ», είπε η Αλέσια Ντέμετζ.

Δες το βίντεο:

Read More

And More