Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του, Alessia αποκαλύπτει τι έγραφε η κάρτα που της έστειλε και τι θα γίνει με τον γάμο τους

Στην κάμερα του Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Αlessia Demetz, η σύντροφος του Αλέξη Παππά.  Η όμορφη αρχιτέκτονας σχολίασε τα λουλούδια που της έστειλε ο ηθοποιός, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ενώ αποκάλυψε και τι έγραφε η κάρτα που τα συνόδευε.

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις μου έστειλε λουλούδια ο Αλέξης. Είναι πολύ όμορφα. Ξέρει ποια είναι τα αγαπημένα μου λουλούδια και αυτά είναι πολύ όμορφα” σχολίασε αρχικά η Alessia και στη συνέχεια διάβασε την κάρτα που έγραψε για εκείνη ο Αλέξης Παππάς.

“Εύχομαι να σε βλέπω να χαμογελάς συνέχεια. Το όνειρό μου είναι να δω τα μάτια σου να λάμπουν από αγάπη. Άσε με να βοηθήσω να γίνει το θαύμα και εγώ είμαι αυτός που θα σε διαβεβαιώσει ότι δε θα τελειώσει ποτέ. Είμαι εγώ και η αγάπη μας που πάντα θα επιβιώνει” έγραφε.

Όσο για το πότε θα συναντηθούν και τι θα γίνει με τον γάμο τους είπε: “Μόλις βγει από την καραντίνα νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε. Τώρα για τον γάμο μας, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν συναντηθούμε, έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα. Είπαμε πως αν βρεθούμε και αρέσει ο ενας στον άλλο θα ερωτευτούμε τρελά, αν όχι θα φύγουμε μακριά”

Read More

And More