Αλέξης Παππάς: Μάθε τα πάντα για το γοητευτικό αγόρι της Ντορέττας Παπαδημητρίου!

«Είχαν γίνει επαφές και για το αμερικανικό ”Survivor” και πιο πρόσφατα για το τουρκικό. Εγώ δεν γνώριζα πως πρόκειται για την ίδια εταιρεία παραγωγής. Οι αρχικές συζητήσεις που είχα κάνει λοιπόν ήταν για το τουρκικό ”Survivor”. Ηρθαμε σε επαφή και μία εβδομάδα μετά μου είπαν πως με θέλουν, χωρίς να καταλάβω πως ήταν για την ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού στον Αγιο Δομίνικο. Διευκρινίστηκε αφού τους εξήγησα πως μόλις είχα συμφωνήσει για τη συμμετοχή μου στο ”Παζάρι”» αποκαλύπτει ο Αλέξης Παππάς στο «TV Εθνος», λέγοντας πως η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού τον ΣΚΑΪ τον βρήκε «από τα social media».

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ηπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. «Με ρωτούν για την καταγωγή μου χωρίς να γνωρίζουν βασικά ιστορικά στοιχεία. Η Βόρεια Ηπειρος ανήκει εδαφικά στην Αλβανία, αλλά κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από Ελληνες. Ημουν 4 χρόνων όταν περνούσαμε σιωπηλά τα σύνορα με τα πόδια. Μόλις μπήκαμε στην Ελλάδα οι στρατιώτες μάς φώναζαν ”αδέλφια”. Δεν βίωσα ποτέ ρατσισμό στην Ελλάδα, άλλωστε δεν είχαν λόγο να το κάνουν».
Τελειώνει το σχολείο και αρχίζει να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος και κάπου εκεί προκύπτει στη ζωή του το μόντελινγκ, χωρίς ο ίδιος να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται συνεργασίες με την Guess, την Davidoff και τη Mont Blanc. «Το μόντελινγκ μου το πρότεινε μια φίλη μου. Στην αρχή δίσταζα. Πολλές φορές αλλιώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και αλλού καταλήγεις».

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως μια καλή εξωτερική εμφάνιση είναι από μόνη της το διαβατήριο ακόμη και για τον χώρο του μόντελινγκ. «Πέρα από την ομορφιά παίζουν ρόλο και άλλα. Σε κάθε δουλειά πρέπει να είσαι καλός ”πωλητής”. Το μοντέλο έχει να ”πουλήσει” ως προϊόν τον εαυτό του. Οι μεγάλοι οίκοι δεν στέκονται αποκλειστικά στην εμφάνιση, κοιτούν και την προσωπικότητα. Γιατί γνωρίζουν πως ακόμη και όταν τελειώσει η συνεργασία θα συνεχίσεις με τον έναν ή το άλλο τρόπο να προμοτάρεις το προϊόν τους. Θέλω να πιστεύω με αυτή την έννοια πως ναι, είμαι καλός πωλητής του εαυτού μου».

Χωρίς περιστροφές ο Αλέξης Παππάς μιλά και για τις ανήθικες προτάσεις που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο και από τα δύο φύλα. «Ναι, υπάρχουν ανάρμοστες προτάσεις και γι’ αυτό στην αρχή αντιμετώπιζα τον χώρο με μεγάλη δυσπιστία. Κάποια στιγμή έκλεισα μια πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα και στη συνέχεια ο μάνατζερ μου είπε: ”Αφού σου έκλεισα τη συγκεκριμένη δουλειά, να έρθεις στο σπίτι μου να το γιορτάσουμε”. Σε μια άλλη περίπτωση μια σύντροφος λίγο μεγαλύτερη που είχα στο Μαϊάμι, μου πρότεινε να κάνω τον συνοδό σε φίλες της. Αυτό όμως που διαπίστωσα είναι πως οι ανήθικες προτάσεις στην Ελλάδα είναι πολύ πιο χυδαίες και απροκάλυπτες σε σχέση με το εξωτερικό».
Ο συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημήτριου μιλά και για τις αμοιβές του στο εξωτερικό. «Υπήρξαν δουλειές όπου πήρα καλά λεφτά, ωστόσο εκ των υστέρων έμαθα ότι το πρακτορείο πήρε πολύ περισσότερα από αυτά που εγώ νόμιζα. Δεν έκανα αποταμίευση. Το τελευταίο διάστημα της παραμονής μου στην Αμερική διέθεσα κάποια χρήματα για να παρακολουθήσω μαθήματα υποκριτικής».

Για ποιο λόγο δεν ξεκίνησε την καριέρα του ηθοποιού στην Αμερική; «Δεν ένιωθα τότε τόσο σίγουρος. Ηθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να νιώθω ότι έχω τη βάση μου εδώ. Τους φίλους μου, την οικογένειά μου». Ετσι, μετά από ένα κάστινγκ εντάχθηκε στα «Δίδυμα Φεγγάρια» και, όπως δηλώνει, η συνεργασία ήταν εξαιρετική τόσο με τους συντελεστές όσο και με τους ηθοποιούς. «Μου έδωσαν όποια βοήθεια χρειάστηκα στο 100%. Τους αισθάνθηκα σαν οικογένειά μου».

Πάντως ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως ούτε το κεφάλαιο του μόντελινγκ αλλά ούτε και του εξωτερικού έχει κλείσει. «Ηδη οριστικοποίησα συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία της Βρετανίας, ενώ συζητάω και με έναν γνωστό μάνατζερ για συμμετοχή σε χολιγουντιανή παραγωγή».

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παρακολουθεί συστηματικά. «Προσπαθούμε για το καλύτερο, δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό και νομίζω ότι θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Η Ντορέττα είναι φανταστικός άνθρωπος και εξαιρετική επαγγελματίας. Πραγματικά χαίρομαι ιδιαίτερα. Μακάρι όσες συνεργασίες με παρουσιαστές προκύψουν στο μέλλον να είναι όπως είναι τώρα με την Ντορέττα».

Πηγή: TV ‘Εθνος

Read More

And More