Αλέξης Πρεβενάς για τα ναρκωτικά: «Παραλίγο να καταστρέψω τη ζωή μου» – H νέα εξομολόγηση μετά τη σύλληψη

Στο επίκεντρο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Αλέξης Πρεβενάς. Ο τραγουδιστής, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice, συνελήφθη μαζί με την πρώην σύντροφό του, όταν στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης. 

Ο Αλέξης Πρεβενάς, μετά τη σύλληψή του παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πως όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος για το οποίο έχει μετανιώσει.

Το πρωί της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου ο Αλέξης Πρεβενάς εμφανίστηκε στο Πρωινό και μίλησε για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, τη σχέση με την πρώην σύντροφό του αλλά και το πόσο διαφορετικά βλέπει τα πράγματα μετά από αυτή την περιπέτεια.

«Άρχισα να κάνω περιστασιακή χρήση ναρκωτικών την περίοδο της καραντίνας λόγω μιας κατάθλιψης που πέρασα. Πριν πέντε μήνες ξεκίνησα να κάνω χρήση, παλιότερα δεν είχα καμία σχέση. Δεν έκανα καθημερινά χρήση, 1-2 φορές την εβδομάδα και αν…

Ένα λεπτό πριν ανέβω στην πίστα έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει, “ανέβα πάνω, έχουν ανοίξει το αμάξι σου και το κλέβουν”. Κατάλαβα αμέσως τι έχει γίνει αλλά λέω ας ανέβω να κάνω το πρόγραμμά μου, μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Ανεβαίνω πάνω και όπως τραγουδάω, βλέπω ένα ψηλό παλικάρι να μου κάνει νόημα “κάτω τώρα, έξω”» παραδέχτηκε ο Αλέξης Πρεβενάς.

«Κόπηκαν τα πόδια μου. Τουλάχιστον να τελείωνα το πρόγραμμά μου. Οι θαμώνες δεν πιστεύω ότι κατάλαβαν κάτι έτσι διακριτικά όπως έφυγα. Ανέβηκε άλλος συνάδελφος να συνεχίσει το πρόγραμμα. Ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου.

Σκεφτόμουν ότι για μια απερισκεψία καταστρέφω τη δουλειά των παραγωγών μου, του Μάριου του Χαπέρη και του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Καταστρέφω ουσιαστικά τη ζωή μου για μια απερισκεψία. Η μουσική και το τραγούδι είναι η ζωή μου. Καταστρέφω τη ζωή των δικών μου ανθρώπων και όσων με εμπιστεύτηκαν.

Στους δικούς μου ανθρώπους μίλησα καθαρά. Τους είπα ακριβώς τι έγινε και τι έκανα… Με την κοπέλα μου είχαμε μια έντονη σχέση όλο αυτό το διάστημα. Μένει στον Βόλο, μέναμε μαζί έναν χρόνο. Ήταν μια έντονη σχέση. Όλα στο κόκκινο, αγάπη στο κόκκινο, έρωτας στο κόκκινο, ζήλια στο κόκκινο. Ήταν θέμα χρόνου να μην αντέξει. Είμαι 37 χρονών, θέλω να κάνω οικογένεια, οπότε έβαλα τη λογική και σκέφτηκα ότι καλύτερα να τελειώσει τώρα παρά αργότερα.

Είχαμε χωρίσει λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή μου. Κατεβήκαμε συμβιβαστικά μαζί στην Αθήνα για τον γάμο του αδερφού μου που τελικά έχασα το Σάββατο, και την βάπτιση της κόρης του. Είναι πολύ άσχημο, έχεις έναν αδερφό που παντρεύεται το απόγευμα και εσύ να είσαι κλεισμένος…

Δεν είναι κάτι απλό, είναι πολύ εθιστικό… Για μένα είναι μια νέα αρχή αυτό… Δε θα έμπαινα στη διαδικασία να ρισκάρω για δεύτερη φορά την υγεία μου και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν…. Ήταν καμπανάκι και γερή σφαλιάρα όλο αυτό» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Πρεβενάς μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δες όλη την εξομολόγηση του τραγουδιστή:

Read More

And More