Αλέξης Τσίπρας: Μαζί με την Μπέττυ Μπαζιάνα στο θέατρο!

Παράσταση με «υψηλούς» προσκεκλημένους έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Γκλόρια. Το έργο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας με την Μπέττυ Μπαζιάνα.

Οι δυο τους αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις και προτιμούν να διασκεδάζουν σε ήσυχα εστιατόρια ή κάνοντας μικρές απόδράσεις. Αυτή τη φορά όμως έκαναν μία εξαίρεση και φυσικά τράβηξαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας.

“Ήταν μία εξαιρετική παράσταση, ο Λάκης είναι ξεχωριστός”, δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος της παράστασης.

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του έκαναν μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις τους για να απολαύσουν την θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron. Η υπόθεση του έργου αφορά τα προβλήματα και τις ανατροπές που δημιουργούνται μέσα σε μία οικογένεια όταν οι κόρες τους αποφασίζουν να παντρευτούν ανθρώπους από διαφορετικές φυλές.

Ο Κλοντ και η Μαρί μεγάλωσαν τις κόρες τους με την προοπτική να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό “Γαλλικό Όνειρο”. Εκείνες όμως προτίμησαν για συζύγους τους έναν Εβραίο, έναν Άραβα κι έναν Κινέζο. Τι θα γίνει όταν θα ζητήσει και η τέταρτη κόρη να παντρευτεί;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν ήταν ο μοναδικός πολτικός εκπρόσωπος της βραδιάς αφού τίμησαν με την παρουσία τους τον Λάκη Λαζόπουλο και την Μαρία Καβογιάννη και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νιόπαντρος, Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του, Μαρία Λύκου.

Read More

And More