Αλέξης Τσίπρας – Μπέττυ Μπαζιάνα: Με casual look στο θέατρο! Φωτογραφίες

Στο Υπόγειο του Θεάτρου “Κάρολος Κουν” βρέθηκε  το Σάββατο το βράδυ, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από την  Μπέττυ Μπαζιάνα. Ο Πρωθυπουργός και η σύντροφός του επέλεξαν να παρακολουθήσουν την παράσταση του Ζοέλ Πομερά  “Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα” σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη και μετάφραση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλμπαρη.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα επέλεξε για τη βραδινή έξοδο στο θέατρο μπλε lingerie top μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν ενώ ο Αλέξης Τσίπρας μπλε παντελόνι και πουκάμισο με καπιτονέ σκούρο μπλε μπουφάν. Το “πρώτο ζευγάρι” της χώρας καταχειροκρότησε τους συντελεστές της παράστασης που παίζεται φέτος για τρίτη χρονιά ενώ μετά του συνεχάρη στα καμαρίνια!

Δες φωτογραφίες

Γεράσιμος Γεννατάς, Μαριάννα Κάλμπαρη

Φωτογραφίες NDP

Λίγα λόγια για την  παράσταση

Ο Νίκος Μαστοράκης ανεβάζει για τρίτη χρονιά στο Υπόγειο, με  ανανεωμένη ομάδα ηθοποιών, το σύγχρονο σπονδυλωτό έργο του Joël Pommerat: «La réunification des deux Corées» (Théâtre Odéon 2013).

Μικρές ιστορίες-εικόνες που μιλούν με μελαγχολία, σκληρότητα, μεταφυσική διάθεση αλλά και πολύ χιούμορ για το αδιέξοδο της αγάπης. Της αγάπης που δεν καταφέρνει να επανενώσει ποτέ πραγματικά «τη Βόρεια με τη Νότια Κορέα». Της αγάπης που είναι αλληλένδετη με την απώλεια. Εραστές, σύζυγοι, οικογένειες, φίλοι… Ακόμα και όταν καταφέρνουν ν΄ αγαπηθούν, συνειδητοποιούν ότι «η αγάπη δε φτάνει ». Ίσως γιατί: «η αγάπη δεν υπάρχει. Η αγάπη είναι μια επινόηση. Ένα παιχνίδι του μυαλού. Η αγάπη είναι ένα είδος αρρώστιας που μας κάνει να κάνουμε πράγματα τρελά, επικίνδυνα…»

Read More

And More