Alessandra Ambrosio: Ποζάρει γυμνή στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Μπορεί να έχει μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν φοβάται να ποζάρει γυμνή μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio που φωτογραφίζεται γυμνή για γνωστή εταιρεία κοσμημάτων.
Δηλώνοντας πιο σίγουρη για τον εαυτό της από ποτέ η μελαχρινή καλλονή ακολουθεί το παράδειγμα της Demi Moore και πολλών άλλων διάσημων γυναικών που έκαναν γυμνά εξώφυλλα την περίοδο της εγκυμοσύνης τους και ανατρέπει τα δεδομένα.

Ενώ, λοιπόν, άλλες γυναίκες νιώθουν άβολα με τα κιλά της εγκυμοσύνης, η 31χρονη Alessandra ποζάρει γυμνή με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για τη διαφημιστική καμπάνια της βραζιλιάνικης εταιρείας κοσμημάτων “Vivara”. Η ίδια εξομολογήθηκε: “Η εγκυμοσύνη με γέμισε αυτοπεποίθηση. Δεν ένιωσα ντροπή όταν πόζαρα γυμνή μπροστά στο φακό των αγαπημένων μου φωτογράφων. Είμαι περήφανη για το σώμα μου, που θα φέρει στον κόσμο μια ζωή”.
Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, η Ambrosio πήγε στην παραλία και ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook μια φωτογραφία με μπικίνι που άφηνε να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της!

Read More

And More