Αλίκη Κατσαβού: H κίνηση του γιου της Φοίβου που τη συγκίνησε

Ήταν Φεβρουάριος του 2020 όταν ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο αλλά και την οικογένειά του. Οι κόρες του Κώστας Βουτσά αλλά και η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού με τον γιο τους Φοίβο δεν έχουν συνηθίσει ακόμη αυτή την απώλεια αφού ήταν όλοι πολύ δεμένοι μαζί του.

Η Αλίκη Κατσαβού μάλιστα, η τελευταία του σύζυγος φροντίζει να μιλά καθημερινά στον γιο τους Φοίβο που σήμερα είναι 5 ετών για τον μπαμπά του. Ο δε Φοίβος από τη δική του πλευρά φαίνεται πως θυμάται τον μπαμπά του και έει βρει τους δικούς του τρόπους να τον κρατά ζωντανό μέσα του.

Σήμερα. η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο από το παρελθόν και έγραψε τι έκανε ο γιος της και την συγκίνησε.

“Στην περίπτωση που θέλατε ένα φιλάκι… Κι έχω και μια χθεσινή ιστορία να μοιραστώ μαζί σας…
Ο Φοίβος είχε εργασία στο νηπιαγωγείο να πάρει από το σπίτι στο σχολείο δύο πράγματα που αγαπά και να τα περιγράψει. Η έκπληξη μου, που τη διαδέχτηκε συγκίνηση ήταν όταν με απόλυτη αθωότητα και άγνοια της δυναμικής της κίνησης του, πήρε δύο κάδρα με φωτογραφίες, το ένα με πορτραίτο του Κώστα και το άλλο δικό μου με τον Κώστα αγκαλιά. Ο ίδιος δεν μου είπε ποτέ τι τους είπε στην τάξη, αλλά εγώ έμαθα από τις δασκάλες του. Είπε ότι “τις κοιτάει όταν φοβάται” .

Read More

And More