Αλίκη Κατσαβού: Έτσι μίλησε στον 3,5 ετών Φοίβο για τον θάνατο του μπαμπά του, Κώστα Βούτσα

Αλίκη Κατσαβού: Έτσι μίλησε στον 3,5 ετών Φοίβο για τον θάνατο του μπαμπά του, Κώστα Βούτσα | tlife.gr

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χαμό του «αιώνια έφηβου» του ελληνικού κινηματογράφου, μίλησε στον ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε στον γιο τους, Φοίβο, ότι δεν θα ξαναδεί τον μπαμπά του.

«Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του. Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει που είναι ο πατέρας του» είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δυο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη για περιοδικό της Κύπρου και μιλούσε για εμένα με τόση τρυφερότητα. Δήλωνε πολύ ευτυχισμένος. Ήμασταν όλοι πολύ καλά, χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι».

Τι είναι όμως αυτό που της λείπει περισσότερο από τον Κώστα Βουτσά; «Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει», παραδέχτηκε.

READ more