Αλίκη Κατσαβού – Φοίβος Βουτσάς: Απόλαυσαν στη σκηνή τον Κώστα Βουτσά! [pics]

Πανικός στο υπουργείο και στο θέατρο Λαμπέτη επικρατεί από το βράδυ της Τρίτης. Η κωμωδία του σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, έκανε πρεμιέρα και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θέατρο για ν’ απολαύσει τους ηθοποιούς και να γελάσει με την ψυχή του. Ανάμσεσα στους πρωταγωνιστές, βρίσκεται και ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος, υποδύεται τον ερωτιάρη πατέρα της Νίκης (Μαριάννας Τουμασάτου).

Στις πρώτες θέσεις λοιπόν, βρέθηκαν και η Αλίκη Κατσαβού, με τον γιο τους Φοίβο για να τον απολαύσουν στη σκηνή. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν άλλωστε, αφού είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα. Ο μικρός Φοίβος έδειχνε να χαίρεται με τον μπαμπά του στη σκηνή και μάλιστα ήταν η χαρά του θεάτρου, αφού όλοι έσπευσαν να παίξουν και να βγουν μια φωτογραφία μαζί του.

Η Αλίκη Κατσαβού επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα κι έλαμπε στο πλάι του συζύγου της, μετά το τέλος της παράστασης.

Λίγα λόγια για το κωμικό έργο

O Άκης είναι ο νέος υπουργός παιδείας. Η Νίκη είναι η πιστή του συνεργάτης και διευθύντρια του υπουργείου. Είναι χωρισμένη από πάντα με τον πατέρα της κόρης της Σάρας, που έχει αναθρέψει μόνη της. Αλλά η Σάρα είναι στην ηλικία που θέλει να είναι ανεξάρτητη. Η Νίκη απογοητευμένη από τους άντρες, δεν έχει εδώ και χρόνια καμία περιπέτεια, αντίθετα με τον ερωτιάρη πατέρα της Κώστα… και τον ερωτοχτυπημένο υπουργό που προσπαθεί να κρυφτεί από την γυναίκα του. Ο κόσμος της είναι το υπουργείο. Η εμφάνιση του Γιαννάκη στην ζωή της, θα διαλύσει στην στιγμή τον μικρό της κόσμο.

Η Αλίκη Κατσαβού με τον Φοίβο και τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τα πρόσωπα
Μαριάννα Τουμασάτου: Νίκη , διευθύντρια του υπουργείου παιδείας , κομψή δυναμική.
Μάριος Αθανασίου: Ακης, υπουργός εθνικής παιδείας,  ονειροπαρμένος και εκτός πραγματικότητος  παρόλο (ή λόγω) του αξιώματός του.
Κώστας Βουτσάς: Κωστας , πατέρας της Νίκης  εντελώς για τα πανηγύρια.
Ορφέας Παπαδόπουλος:  Γιαννάκης, ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές του υπουργείου, με αγγελικό πρόσωπο και ανδροπρεπής.
Αννα Μενενάκου, η μέλλουσα πρώην γυναίκα του Ακη, ορκισμένη εχθρός της Νίκης
Στέλλα Κοσμοπούλου: Σάρα, κορη της  Νίκης . πρόσχαρη, απροσδόκητα ώριμη ενίοτε,  αλλά τον υπόλοιπο καιρό ένα κακομαθημένο παιδί

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More