Αλίκη Κατσαβού: Γυρνώ πίσω στο χρόνο και θυμάται τα παιχνίδια του Κώστα Βουτσά με τον γιο τους Φοίβο (pic)

Σχεδόν δέκα μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου, ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Η είδηση του θανάτου του έφερε τη θλίψη στο Πανελλήνιο αλλά κυρίως στην οικογένειά του, τις κόρες του και τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού με τον γιο τους Φοίβο.

Το κενό της απουσίας του φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμα αφού η Αλίκη Κατσαβού συχνά ανατρέχει στο παρελθόν και στις αναμνήσεις που έχει από εκείνον. Δε θα μπορούσε να μην το κάνει άλλωστε αφού φροντίζει να μιλά συνεχώς για εκείνον στον μικρό Φοίβο.

Συχνά μάλιστα, δημοσιεύει και κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν στον λογαριασμό της στο instagram δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο της λείπει. Η απουσία του δε, αυτές τις γιορτινές ημέρες γίνεται ακόμη πιο αισθητή ξυπνώντας στην ηθοποιό διάφορες μνήμες από τη ζωή μαζί του,

Μια από αυτές είναι και η φωτογραφία που ανέσυρε από το αρχείο της το απόγευμα της Κυριακής. Μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον αείμνηστο ηθοποιό να απολαμβάνει τα παιχνίδια και την αγκαλιά του γιου του.

Read More

And More