Αλίκη Κατσαβού: Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον “αιώνια έφηβο” του ελληνικού κινηματογράφου, στο άκουσμα της είδησης του χαμού του λύγισαν. Πιο πολύ από όλους, όμως, ο άνθρωπος που ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του δεν ήταν άλλος από την τελευταία του σύζυγο, Αλίκη Κατσαβού.

Η ηθοποιός ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο Κώστας της δεν βρίσκεται πια στο πλευρό της ίδιας, αλλά και του μονάκριβου γιου που είχαν αποκτήσει μαζί, του Φοίβου. Ωστόσο, η ίδια έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή της με χαμόγελο και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, για χάρη του μικρού της πρίγκιπα, ο οποίος δεν επιθυμεί να καταλάβει στιγμή τον πόνο και τη στενοχώρια της.

Ο Κώστας Βουτσάς θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά και το μυαλό της, ενώ ο μικρός Φοίβος θα της θυμίζει για πάντα τον άντρα που ερωτεύτηκε και έζησε μαζί του μερικά από τα πιο ωραία χρόνια της ζωής της.

Χθες, η Αλίκη Κατσαβού έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από την πρωινή βόλτα που έκανε με τον γιο της, χωρίς να κρύψει ότι ήταν αισθητή για εκείνη η απουσία του συζύγου της, ενώ όπως διαπιστώσαμε λίγο αργόυερα, η ίδια προέβη και σε μία αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό, μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή όπου αναγράφονται πληροφορίες σχετικά με την ίδια, πλέον έχει προσθέσει το εξής: “Χήρα του Κώστα Βουτσά” . Όπως φαίνεται, με τον τρόπο αυτό επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του ηθοποιού, που έμελλε να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στη ζωή της.

Read More

And More