Αλίκη Κατσαβού: Η απίστευτη ατάκα του γιου της Φοίβου για τα μαύρα ρούχα που φοράει, λόγω πένθους

Η Αλίκη Κατσαβού συνεχίζει να φοράει τα μαύρα συνεχίζοντας και με αυτό τον τρόπο να πενθεί για τον χαμό του συζύγου της, του μεγάλου μας ηθοποιού Κώστα Βουτσά που έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου του 2020

Η ηθοποιός μπορεί να έχει βεβαρυμένο πρόγραμμα αφού πλέον έχει καθημερινά γυρίσματα για το ένθετο της εκπομπής “Ευτυχείτε”, ωστόσο ο Φοίβος συνεχίζει να είναι η προτεραιότητά της. Όταν βρίσκει χρόνο η κάνουν πολλές βόλτες και φυσικά ατελείωτα παιχνίδια όταν είναι οι δυο τους στο σπίτι.

Η Αλίκη θέλοντας να δείξει πόσο δεν αρέσουν στον μικρό Φοίβο Βουτσά τα μαύρα ρούχα που φοράει η μαμά του μοιράστηκε μαζί μας ένα περιστατικό που έγινε σε βόλτα που έκανε με τον μοναχογιό της!

“Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε. Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: “δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα”. Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου χε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα”!
 

Read More

And More