Αλίκη Κατσαβού: Η καραντίνα με τον γιο της, λίγες βδομάδες μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Σε καραντίνα με τον γιο της Φοίβο βρίσκεται τον τελευταίο μήνα η Αλίκη Κατσαβού. Η χήρα του Κώστα Βουτσά μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το χαμό του αγαπημένου κωμικού ηθοποιού στα τέλη του Φλεβάρη, έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με μια δύσκολη περίοδο, μιας και πρέπει να μένει καθημερινά κλεισμένη στο σπίτι με τον γιο της Φοίβο.

Η Αλίκη Κατσαβού, μάλιστα προσπαθεί όλες αυτές τις εβδομάδες να ξαναβρεί τους ρυθμούς και τις ισορροπίες της και ταυτόχρονα να διαχειριστεί τη μεγάλη απώλεια του συζύγου της. Παράλληλα, προσπαθεί να είναι πάντα χαμογελαστή με τον μικρό της Φοίβο και να βρίσκει καθημερινά ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να τον απασχολεί.

Οι πρώτες μέρες στο σπίτι, ήταν φυσικά δύσκολες και για τους δυο, αλλά σιγά σιγά επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους, με τις μέρες τους να γεμίζουν με όμορφες δραστηριότητες στο σπίτι, αλλά και στη βεράντα.

Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι πως η Αλίκη Κατσαβού, παρά τα όσα έχει ζήσει τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθεί να μένει αισιόδοξη και να στέλνει τη θετική της ενέργεια σε όλον τον κόσμο.

 

Read More

And More