Αλίκη Κατσαβού: Η νέα συνήθεια που απέκτησε με τον γιο της μετά την καραντίνα [pic]

Μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά η Αλίκη Κατσαβού έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου τους και κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κυλά όσο πιο δημιουργικά γίνεται ο χρόνος τους. Ο Φοίβος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της και τη μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής της.

Εν μέσω καραντίνας η Αλίκη Κατσαβού βρήκε έναν νέο τρόπο για να απασχολεί τον πρίγκιπά της και να αλλάζει παραστάσεις. Μαμά και γιος έμπαιναν στο αυτοκίνητο, σταμάταγαν όσο πιο κοντά γινόταν σε κάποιο πάρκο και ξεκίναγαν τις συζητήσεις, τα τραγούδια και τα όνειρα για το μέλλον. Την αποκάλυψη έκανε η γνωστή ηθοποιός με μια ανάρτηση στο Instagram.

“Το αυτοκίνητο είναι μια από τις νέες μας συνήθειες κι έχει γίνει το “αρχηγείο” μας εν καιρώ πανδημίας! Το παρκάρω πλάι σε όσο περισσότερη πρασινάδα βρω και πάω στο πίσω κάθισμα. Εκεί κάνουμε σχέδια για το μέλλον, κουβεντιάζουμε, ακούμε ραδιόφωνο, γελάμε πολύ – γιατί ο Φοίβος θέλει να γελάς με την καρδιά σου και δυνατά – τρώμε και κάτι. 🥪 Και μετά από ώρα, παίρνουμε το δρόμο για το γυρισμό”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Μαμά και γιος χαλαρώνουν στο αμάξι!

Read More

And More