Αλίκη Κατσαβού: Η συγκινητική ανάρτηση με τον Κώστα Βουτσά οκτώ μέρες μετά το θάνατό του [pic]

Την περασμένη Τετάρτη ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς “έφυγε” από τη ζωή ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στην ΜΕΘ του νοσοκομείου “Αττικόν” σκορπίζοντας θλίψη σε όλους τους Έλληνες. Ο σπουδαίος ηθοποιός είχε στο πλευρό του από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή την οικογένειά του και φυσικά την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ήταν μαζί τα τελευταία επτά χρόνια.

Ανήμπορη να πιστέψει τι συνέβη και ψάχνοντας δυνάμεις να σταθεί στα πόδια της η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα της καθημερινότητας. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η Αλίκη Κατσαβού έκανε μια ανάρτηση μετά από αρκετές ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς φίλους της μια τρυφερή και συγκινητική στιγμή του Κώστα Βουτσά.

Όπως θα δεις, ο “αιώνιος έφηβος” αγκαλιάζει τρυφερά τον 3,5 ετών Φοίβο και μαζί γελούν απολαμβάνοντας τη στιγμή. Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Αλίκη Κατσαβού με τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα μιας και μετά ξεκίνησε η νοσηλεία του Κώστα Βουτσά. “#αγκαλια Ποιος να σκεφτεί ότι θα ήταν αυτή η #τελευταία αγκαλιά τους στο κινητό μου; 6.2.2020”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μπαμπάς και γιος σε μια από τις ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος!

Read More

And More