Αλίκη Κατσαβού: Λύγισε μιλώντας για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά – “Δεν έχω μεγάλες αντοχές”

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε τηλεφωνικά στο Happy Day και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που έδειξε στον αγαπημένο ηθοποιό, όλες αυτές τις μέρες που έδινε “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή λύγισε στον αέρα.

“Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντα ήταν και τι μάχη έδωσε…” , εξομολογήθηκε με λυγμούς.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται” .

Καταλήγοντας, η ίδια δήλωσε: “Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More