Αλίκη Κατσαβού: Οι βόλτες με τον μικρό Φοίβο και η περιπέτεια υγείας του Κώστα Βουτσά! [pics]

Ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους και όχι άδικα. Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά και την Αλίκη Κατσαβού που έχουν μεγάλη αδυναμία στον μικρό Φοίβο Βουτσά και απολαμβάνουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί. Το αγαπημένο ζευγάρι, μάλιστα, δεν χαλά χατίρι στον μικρό Φοίβο και οι δραστηριότητες που επιλέγουν να κάνουν μαζί του είναι πάντα ξεχωριστές.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες φαίνεται πως άλλαξε για λίγο το πρόγραμμα της οικογένειας, μιας και ο Κώστας Βουτσάς πέρασε μια μικρή περιπέτεια υγείας. Ο μικρός Φοίβος που πηγαίνει στον παιδικό σταθμό κόλλησε μια ίωση και με τη σειρά του κόλλησε και τον πατέρα του. Ευτυχώς, τα τελευταία 24ωρα ο μικρός και ο μπαμπάς του είναι απύρετοι και αναρρώνουν.

Μόλις μάλιστα, αισθανθεί τελείως καλά ο Κώστας Βουτσάς θα επιστρέψεις στις πρόβες για την παιδική θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ντο» που πρωταγωνιστεί στο Broadway.

Λίγες μέρες, νωρίτερα, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε την Αλίκη Κατσαβού με τον γιο της, να κάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More