Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή.

Ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο και κυρίως στην οικογένειά του. Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη την απώλειά του ενώ φροντίζει να μιλάει συνεχώς στον γιο τους Φοίβο για εκείνον.

Σήμερα, με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών χρόνων από τον θάνατό του, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία του την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Κώστα, πέρασαν κιόλας τρία χρόνια! Όλο αυτό τον καιρό περπατήσαμε χειροπιασμένοι με τον Φοίβο, ανάμεσα σε λογιών – λογιών χαλάσματα, μα μείναμε χαμογελαστοί και αντέξαμε. Αύριο θα είναι η επέτειος του γάμου μας και το Google photos θα μου θυμίσει εκείνες τις μέρες τις γελαστές που είχα το γιο σου στην κοιλιά μου. Μα χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο», εκμυστηρεύτηκε η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά σε ανάρτησή της τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στη συνέχεια η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε πως έφτιαξε για τον Κώστα Βουτσά ένα βίντεο για να προβληθεί στην αποψινή της παράσταση. «Σε έχω πάντα στην κουΐντα μαζί μου. «Να βγαίνεις στη σκηνή – έλεγες – σαν κάποιος να σου έχει δώσει κλωτσιά». Έφτιαξα και ένα βίντεο για σένα που θα παίξει στο χειροκρότημα στη σημερινή παράσταση. Για μένα το έφτιαξα! Να θυμηθώ πώς είναι να πατώ το σανίδι μαζί σου! Για να συντηρώ μέσα μου την ελπίδα ότι οι τζίτζικες που κάνουν την καρδιά να τραγουδάει, θα είναι ακόμα χρήσιμοι στο αύριο που ξημερώνει!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αλίκη Κατσάβου.

Read More

And More