Aλίκη Κατσαβού: Συγκινούν τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά – «Κλαίω με την καρδιά, δεν κλαίω με τα μάτια»

Δύο μήνες ακριβώς πέρασαν από την μέρα που ο σπουδαίος Κώστας Βουτσάς ταξίδεψε για την γειτονιά των Αγγέλων! Ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά, ενώ από την άλλη βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του… Η Αλική Κατσαβού δεν θα τον ξεχάσει ποτέ και για εκείνη ο Κώστας θα είναι για πάντα ο άντρας της ζωής της! Η σύζυγος του ηθοποιού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί αύριο και συγκινεί με τα λόγια της.

Ας γυρίσουμε στον περασμένο Φεβρουάριο: Πηγαίνοντας προς το νοσοκομείο τι αίσθηση είχες;

Θα σου πω. Μπαίνοντας στο ασθενοφόρο, είχα αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, εξού και το κάλεσα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, κανείς δεν σκέφτεται το χειρότερο, αλλά το βλέπει ως μια δυσκολία που θα ξεπεραστεί. Όπως και την προηγούμενη φορά που ο Κωστής είχε νοσηλευτεί και το ξεπέρασε, έτσι κι αυτή τη φορά, παρέμενα ψύχραιμη και πίστευα πως θα το ξεπεράσει. Πίστευα πως θα βγει νικητής, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών για τη δυσκολία της κατάστασης…

Νιώθεις πως βρίσκεις πια, σιγά-σιγά, τα πατήματά σου;

Το δύσκολο με μένα είναι πως πρέπει να σταθώ πάνω από το δικό μου πένθος, γιατί υπάρχει ένα παιδί. Κλαίω με την καρδιά, δεν κλαίω με τα μάτια. Ο Κώστας ήταν η ζωή μας, η χαρά μας, ήταν όλη μας η μέρα. Και να έτρεχα όλη μέρα για δουλειές, όσο κουρασμένη και να ήμουν, περίμενα από τον Κώστα να δώσει τον τόνο της ημέρας, να κάνει την ανατροπή, την έκπληξη… Ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος. Και για τον Φοίβο βλέπω πως ισχύει αυτό. Συνεχώς μου λέει: «Άντε να πάμε στο παιχνιδομάγαζο και να περιμένει ο μπαμπάς.

Read More

And More