Αλίκη Κατσαβού: Τέλος για τα “Διλήμματα ζωής” – “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”

Η Αλίκη Κατσαβού πρωταγωνιστούσε στα “Διλήμματα ζωής” την δημοφιλή ενότητα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε. Η χήρα του αξέχαστου Κώστα Βουτσά, είχε πει πολλές φορές πόσο της άρεσε αυτή η δουλειά και καθημερινά μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς φίλους της βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Σήμερα τελείωσαν και επίσημα τα γυρίσματα και η ηθοποιός ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό της, χωρίς να αναφέρει αν θα συνεχίσει να είναι στο πρότζεκτ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Διάβασε όσα έγραψε: “That’s a wrap!” λοιπόν! Ολοκληρώθηκαν και επίσημα τα γυρίσματα για τα “Διλήμματα ζωής” γιατί όπως λέει και μια αγγλική παροιμία “όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”. Θέλω να ευχαριστήσω τους καταπληκτικούς ανθρώπους που εργαστήκαμε μαζί, για όλα όσα μου έμαθαν και όλα όσα ζήσαμε αυτούς τους 6 μήνες! Τα παρατεταμένα γέλια, το χιούμορ, την ευγένεια και την καλή διάθεση!

Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού και μου λείπετε όλοι ήδη, καστ και συνεργείο. Νίκο Κοκλώνη σε ευχαριστώ για αυτό το ταξίδι! Ευγνώμων Θέμη Μάλλη! Ευχαριστώ Γιώργο ΜΙχάηλίδη, Ελενα Καταχανά, Γιωργο Τσιτσάνη ! Εις το επανειδιν Σπύρο Θεοδόση, Νικολ Δαλεκου, Εύα Καμπιτση, Γιώργο Λαζο, Τόλη, Δημήτρη, Βασίλη, Γιώργο, Γιώργο.

Δες την πρώτη εμφάνιση της Αλίκης, στα “Διλήμματα Ζωής”

 

Read More

And More