Αλίκη Κατσαβού: Το πάρτι για τα 4α γενέθλια του γιου της, Φοίβου! [pics]

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για την Αλίκη Κατσαβού, καθώς ο μονάκριβος γιος της, Φοίβος Βουτσάς, είχε τα γενέθλιά του. Ο πιτσιρικάς “έκλεισε” τέσσερα χρόνια ζωής και το γιόρτασε με ένα πάρτι που διοργάνωσε για εκείνον η μητέρα του.

Τα φετινά γενέθλιά τους, ωστόσο, ήταν διαφορετικά από τα προηγούμενα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που δεν είχε στο πλευρό του τον πατέρα του, Κώστα Βουτσά, που έφυγε από τη ζωή στις 26 Φερβουαρίου, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά του.

Η Αλίκη, ωστόσο, προσπάθησε να του κάνει τη μέρα όσο πιο χαρούμενη μπορούσε, καθώς η μόνη της επιθυμία είναι να είναι καλά κι ευτυχισμένος ο μικρός μπόμπιράς της, ο οποίος αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Φοίβου, μέσα από τις οποίες είδαμε την εντυπωσιακή τούρτα του, αλλά και τον ίδιο να είναι ξετρελαμένος με την έκπληξη της μαμάς του.

“Ο Φοίβος έγινε 4 και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στην αγκαλιά της νονάς Ντόρας και κατόπιν συνέχισε το κυνηγητό με τον φίλο του τον Αντρέα. Βασικά συστατικά επιτυχίας η αγάπη, η φιλία, το παιχνίδι” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More