Αλίκη Κατσαβού: Βόλτα με το ποδήλατο με τον μικρό Φοίβο!

Τις ισορροπίες τους μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασαν προσπαθούν να βρουν εν μέσω καραντίνας η Αλίκη Κατσαβού και ο γιος της Φοίβος. Η χήρα του Κώστα Βουτσά πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο πένθους, αλλά προσπαθεί να μένει ψύχραιμη για χάρη του μικρού της πρίγκιπα που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Και μπορεί ο εγκλεισμός λόγω καραντίνας να δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, μαμά και γιος όμως πήραν το χρόνο τους μίλησαν για την απώλεια του μπαμπά Κώστα Βουτσά και προσπαθούν να περνούν μαζί όσο πιο ποιοτικά γίνεται την κάθε στιγμή. Η Αλίκη Κατσαβού μάλιστα, προσπαθεί να βγαίνει με τον μικρό της –έστω και για λίγο – από το σπίτι, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και να κάνουν ένα περίπατο, ή μια βόλτα με το ποδήλατο.

Χθες μάλιστα ο μικρός Φοίβος παρέλαβε και το κράνος του για το ποδήλατό του και ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Η Αλίκη Κατσαβού μάλιστα, ανέβασε και στο Instagram story της μια φωτογραφία με τον γιο της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πήραμε κράνος για το ποδήλατό μας σήμερα» και πρόσθεσε πως ο μικρός το διάλεξε μόνος του.

Read More

And More