Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τρισάγιο στον τάφο της Αλίκης, για τα 24 χρόνια από τον θάνατό της! Φωτογραφίες – Βίντεο

Ήταν 23 Ιουλίου του 1996, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε το τελευταίο ταξίδι της ζωής της, πηγαίνοντας στον Παράδεισο… Από εκείνη την ημέρα, ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 24 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου. Ο θάνατος της θεωρήθηκε εθνικό πένθος…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές και δεκάδες επιτυχίες τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Ωστόσο έφυγε νωρίς και η απώλειά της συνεχίζει να προκαλεί θλίψη ανάμεσα στους χιλιάδες θαυμαστές της αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα, οι οποίοι φυσικά δεν θα την ξεχάσουν ποτέ. Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Α’ Νεκροταφείο για να τελέσει το τρισάγιο στη μνήμη της μητέρας του, ανήμερα της ημέρας που έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιάννης πήγε στον τάφο της μητέρας του και άφησε λουλούδια, έχοντας συνεχώς το πλευρό του την ηθοποιό, Γρηγορία Αυγερινοπούλου και τον καλό του φίλο, Νίκο Βασιλάκη. Το παρών στο μνημόσυνο έδωσε και ο Τάκης Ζαχαράτος, αλλά και ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος υπήρξε ο χορογράφος της σπουδαίας ηθοποιού.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από το μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη:

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα ξεχαστεί ποτέ…

Read More

And More