Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία της από τα πρώτα γενέθλια του γιου της με την κόρη της Λάσκαρη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον μύθο της. Μέσα από τις ταινίες της που έχουν μεγαλώσει γενιές και θα συνεχίζουν να μεγαλώνουν για πολλά χρόνια.

Μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο της δημοσίευσε η Έλενα Μακρή και το Elenas Diary, με την μεγάλη Ελληνίδα star στα πρώτα γενέθλια του γιου της Γιάννη. Το κοριτσάκι που φιλάει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, δεν είναι άλλο από την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου!

H Έλενα Μακρή γράφει για τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη: “Το 1970 το περιοδικό «Φαντάζιο» δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, μονάκριβου γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Στην σπάνια φωτογραφία, ο μικρός Γιάννης δέχεται ένα τρυφερό φιλί από ένα κοριτσάκι που δεν είναι άλλο από την Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Πέτρου Κουτουμάνου που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη του.”

Στο επίσημο instagram account της Αλίκης που δημιούργησε ο Γιάννης φιλοξενούνται επίσης σπάνιες φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

Read More

And More