Αλήθεια, το πιο παράξενο χριστουγεννιάτικο δέντρο το… έχει και στο προτείνει ο Γρηγόρης!

Χριστούγεννα… Χριστούγεννα εδώ, Χριστούγεννα εκεί, Χριστούγεννα παντού! Ναι, οι πάντες πλέον κινούνται σε ρυθμούς Χριστουγέννων ακόμα κι αν είναι στις Φιλιππίνες.

Όλοι οι εγχώριοι celebrities έχουν… πάθει Χριστούγεννα εδώ και μέρες και έχουν μπει σε έναν άτυπο διαγωνισμό, προκειμένου να δουν το ποιός θα καταφέρει φέτος να κατακτήσει τον τίτλο του “πιο εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου”, μιας και τα “κλικ” τους μπροστά από τα γιορτινά, λατρεμένα δεντράκια δεν έχουν σταματημό!

Κι επειδή είπαμε Χριστούγεννα εδώ, Χριστούγεννα παντού, μέχρι και το Παλαουάν, θέλω να σε ενημερώσω λατρεμένη πως τον τίτλο του πιο “εντυπωσιακού, χριστουγεννιάτικου δέντρου”, αναμφισβήτητα κερδίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι ας παίζει… εκτός έδρας.

Ο Γρηγόρης σήμερα – που είναι κι αυτός σε γιορτινή διάθεση -, ανέβασε στο instagram ένα σούπερ πρωτότυπο κι εντυπωσιακό δέντρο. Πίστεψέ με λατρεμένη την συγκεκριμένη εκδοχή του χριστογεννιάτικου δέντρου δεν την έχεις σκεφτεί κι αν την δεις θα την λατρέψεις.

Γιατί πρόκειται για μία πρόταση με απίστευτο στυλ… Τι; Δεν με πιστεύεις; Ιδού οι αποδείξεις!

Όχι, αλλά μην μου πεις ότι είχες σκεφτεί ποτέ να στήσεις στο σαλόνι σου μία βραδινή τουαλέτα, χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δέντρο ο Γρηγόρης μας αποκάλυψε πως το συνάντησε κατά την διάρκεια ενός όμορφου ταξιδιού του στο εξωτερικό και πολλοί έσπευσαν να… μαντέψουν από ποιά πρωτεύουσα ή πόλη του κόσμου θα μπορούσε να ήταν

Τις πιο πολλές ψήφους τις πήρε η πάντα κούκλα κι άκρως γιορτινή Βιέννη κι αλήθεια είναι πως αυτή η εικόνα μου κάνει για Βιέννη!

Read More

And More