Άλκης Κούρκουλος: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη γοητευτική τραγουδίστρια σύντροφό του

Ο Άλκης Κούρκουλος φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένος! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την ταλαντούχα τραγουδίστρια, Δήμητρα Σταθοπούλου, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει δημόσια.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, ο Άλκης Κούρκουλος επιθυμεί η προσωπική του ζωή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει ποτέ δημόσια για τις σχέσεις του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου, ο Άλκης Κούρκουλος και η Δήμητρα Σταθοπούλου έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, έκριναν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω τη σχέση της και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δυο τους, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας μοιράζονται την ίδια στέγη, στο σπίτι του ηθοποιού στην Κυψέλη, ωστόσο η τραγουδίστρια συνεχίζει να διατηρεί ακόμη και τον δικό της χώρο ενώ παράλληλα έχει μεταφέρει τα προσωπικά της αντικείμενα στο διαμέρισμα του συντρόφου της.

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο και στη συναυλία «Ιωνία: Πύλη στον χρόνο». Η Δήμητρα Σταθοπούλου συμμετείχε στη συναυλία και, φυσικά, ο σύντροφος ήταν εκεί για να την απολαύσει από κοντά.

Ο Άλκης Κούρκολους και η Δήμητρα Σταθοπούλου μάλιστα, στο τέλος της παράστασης δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί και στον φακό.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του, το τελευταίο διάστημα όμως, φαίνεται πως έχουν χαλαρώσει και έτσι πραγματοποιούν περισσότερες εμφανίσεις μαζί.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More