Άλκης Κούρκουλος - Ευγενία Δημητροπούλου: Μαζί σε θεατρική πρεμιέρα!

Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Μαζί σε θεατρική πρεμιέρα! | tlife.gr
Μαζί στην πρεμιέρα της Αθηνάς Μαξίμου στο θέατρο “Κιβωτός” βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου. Οι δυο ηθοποιοί που ποτέ δεν πήραν ξεκάθαρη θέση στο αν είναι ζευγάρι, έχουν γίνει πια αχώριστοι.

Τα πρώτα δημοσιεύματα για το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησαν το Φλεβάρη του 2014 (μπορεί και λίγο νωρίτερα) , όταν οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση “Πρόβα νυφικού”. Από τότε, κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που τους θέλουν άλλοτε να είναι ερωτευμένοι και άλλοτε να χωρίζουν. Εκείνοι αρνούνται να μιλούν για τα προσωπικά τους και έτσι το μυστήριο παραμένει… ζωντανό!

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε βραδινές εξόδους (κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις), ενώ και φέτος ετοιμάζουν νέα συνεργασία, μιας και σε λίγες μέρες έχουν πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο με το έργο “Φιλουμένα”. Πρωταγωνιστές στην παράσταση είναι η Ελένη Ράντου με τον Άλκη Κούρκουλο, αλλά πρόσφατα προστέθηκε στην ομάδα και η Ευγενία Δημητροπούλου, στη θέση της Μαρίας Κωνσταντάκη!

Με τις πρωταγωνίστριες της παράστασης «Εποχή Κυνηγιού» Αθηνά Μαξίμου και Φωτεινή Μπαξεβάνη

READ more