WOW! Η Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά της! Δες εδώ την αλλαγή!

Ένα φίλος που εξειδικεύεται στο feng shui (το καλό!) μου έχει δώσει μια πολύ σωστή συμβουλή: ότι δεν πρέπει να ξεκινάμε τις προτάσεις ή τα άρθα με λέξεις αρνητικές όπως “μην”, “δεν” κλπ αλλά πραγματικά… ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω ότι η βασίλισσα των μακριών μαλλιών με τα πιο λαμπερά highlights ever έκοψε τα μαλλιά της! Στο εξής θα την βλέπουμε με ένα κοντό bob καρέ, εκτός αν όπως και η Beckham ή η δική μας Κατερίνα Παπουτσάκη, το μετανιώσει σύντομα και επισκφτεί ξανά τον κομμωτή της αυτή την φορά για extensions!

Δες εδώ το νέο look της Jennifer Aniston

H Jennifer Aniston εμφανίστηκε με το νέο της bob haircut στις 22 Φεβρουαρίου στην Μαδρίτη με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της εκεί που φέρει τον τίτλο “Just Go With It”. Το αμέσως προηγούμενο βράδυ στην Γερμανία όπου και βρέθηκε για τους ίδιους ακριβώς λόγους είχε τα μακριά μαλλιά που όλες αγαπάμε πάνω της!
Και τώρα μια σκέψη που μας… βάζει σε σκέψεις! Δεδομένου ότι οι περισσότεροι stars κάνουν μια αλλαγή στην εμφάνισή τους στο ξεκίνημα και όχι στα μέσα μιας πρεμιέρας για να προκαλέσουν “φασαρία” γύρω από το όνομά τους και άρα και την δουλειά τους, τι συνέβη στην Jennifer Aniston; Μήπως, όπως και σε εμάς, έτσι και σε εκείνη μια ερωτική απογοήτευση την οδήγησε να χτυπήσει άρον- άρον την πόρτα του κομμωτή της; Γιατί κάποιες αντιδράσεις είναι ίδιες ανεξάρητα με το πόσα μηδενικά έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό!

Read More

And More