Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλον! [pics]

Η όμορφη Ευγενία Δημητροπούλου δεν μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μαντάμ Σουσού”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άλκης Κούρκουλος. Οι δυο τους αποτελούν, άλλωστε, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι μαζί από το 2014 και ξεχωρίζουν για την σεμνότητα, αλλά και την διακριτικότητα που έχουν ως ζευγάρι. Πάντα κρατούν χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες εξόδοί τους είναι επιλεκτικές και τις περισσότερες φορές τους συναντάμε σε παραστάσεις, αφού το θέατρο αποτελεί την μεγάλη τους κοινή αγάπη.
Ο Άλκης και η Ευγενία πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον και δεν χάνουν τις πρεμιέρες των παραστάσεων στις οποίες πρωταγωνιστούν. Έτσι, η Ευγενία Δημητροπούλου δεν γινόταν να μην βρεθεί στην πρεμιέρα του συντρόφου της, η οποία έγινε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Παλλάς. Η ηθοποιός καθόταν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και στο τέλος καταχειροκρότησε με μεγάλη υπερηφάνεια τον αγαπημένο της.
Το ζευγάρι, στο τέλος της παράστασης, δεν παρέλειψε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα τεράστιο χαμόγελο, με τον Άλκη να πειράζει ταυτόχρονα την Ευγενία!
Δες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στην λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από την μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τί θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα; Πόση απόσταση χωρίζει τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι; Ποιό ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός; Ποιό τίμημα θα κληθεί να «πληρώσει» η ηρωίδα μας;
Τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο, ερμήνευσε η σπουδαία Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από καιρό αποχής για να δώσει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που λατρεύτηκε από πολλές γενιές Ελλήνων. Μαζί της ο Άλκης Κούρκουλος στο ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού, ο Κώστας Κόκλας στο ρόλο του Παναγιωτάκη και 25 ακόμα ηθοποιοί και μουσικοί.
Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αλκης Κούρκουλος, Κώστας Κόκλας
ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ
Γιούλη Αγγελή, Περικλής Αλμπάνης, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Αναστασία Κελέση, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Χριστίνα Μαξούρη Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Κωστής Μπούντας,
Λίνα Πρίντζου, Βασίλης Χαλακατεβάκης κ.α. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Read More

And More