Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Τρυφερά ενσταντανέ σε δημόσια εμφάνισή τους! [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας διοργανώθηκαν τα βραβεία Μελίνα Μερκούρη 2018, στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη στην Πλάκα. Φέτος συμπληρώθηκαν δώδεκα χρόνια από την καθιέρωση του «Θεατρικού Βραβείου Μελίνα Μερκούρη», το οποίο απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής περιόδου. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Κολλιοπούλου για την ερμηνεία της στο έργο «Στέλλα Κοιμήσου» σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη.

Ανάμεσα στις υποψήφιες ηθοποιούς ήταν και η Ευγενία Δημητροπούλου, για τον ρόλο της ως Στέλλα Βιολάντη στην θεατρική παράσταση “Έρως Εσταυρωμένος”. Μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο αλλά από το πλευρό της δεν έλειψε ούτε ο σύντροφός της, Άλκης Κούρκουλος, ούτε η οικογένειά της.

Με τους γονείς της και την αδερφή της

Η όμορφη Ευγενία και ο γοητευτικός ηθοποιός αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2014 και ξεχωρίζουν για την σεμνότητα, αλλά και την διακριτικότητα που έχουν ως ζευγάρι. Πάντα κρατούν χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες έξοδοι τους είναι επιλεκτικές και τις περισσότερες φορές τους συναντάμε σε παραστάσεις, αφού το θέατρο αποτελεί την μεγάλη τους κοινή αγάπη.

Ο Άλκης Κούρκουλος δεν άφησε στιγμή την Ευγενία από το πλευρό του, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More