Άλκης Κούρκουλος: Περήφανος για την αδελφή του Εριέττα Κούρκουλου! [vid]

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στις δράσεις, το έργο, αλλά και τα 60 χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο θέατρο Παλλάς υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και παρουσία της πολιτειακής ηγεσίας, των εκπροσώπων φορέων και εταιρειών, αλλά και των μελών και φίλων  της εταιρείας.

Στόχος της βραδιάς ήταν να παρουσιαστεί  εν συντομία το πολυσχιδές έργο που έχει παραχθεί, να ανακοινωθούν τα νέα προγράμματα και να βραβευθούν οργανώσεις και συμπολίτες μας που έχουν προσφέρει  στον αντικαρκινικό αγώνα. Ανάμεσα στους ομιλιτής, όμως, βρέθηκε και η Εριέττα Κούρκουλου.

Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάζοντας την Ιαματική ζωοφιλία ως πρόεδρος της SGS και συντονίστρια του προγράμματος.

Στο κοινό, φυσικά, για να την στηρίξουν βρέθηκαν τα αγαπημένα της πρόσωπα και η οικογένειά της για να την στηρίξουν. Ο Άλκης Κούρκουλος, μάλιστα, δήλωσε περήφανος για την αδελφή του και ανέβασε ένα Video στο Instagram story του.

Read More

And More