Άλκης Κούρκουλος: Στο πλευρό της αγαπημένης του Ευγενίας Δημητροπούλου! [pics]

Στο θέατρο Παλλάς παρουσιάστηκαν φέτος τα Βραβεία Βιβλίου Public σε μια ξεχωριστή βραδιά με πολλές επώνυμες παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και το χώρο των γραμμάτων, με την Ευγενία Δημητροπούλου να ανεβαίνει στη σκηνή και να συνοδεύει τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παρουσίαση της εκδήλωσης. Χαλαρή και χαμογελαστή η Ευγενία συμμετείχε και στο μικρό δρώμενο που έλαβε χώρα στην αρχή της βραδιάς, χορεύοντας με τον συμπαρουσιαστή της.

Φυσικά στο πλευρό της για να την απολαύσει στο stage ήταν και ο καλός της Άλκης Κούρκουλος. Οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και μοιράζονται την ίδια αγάπη για το θέατρο και τις τέχνες. Από την αρχή της σχέσεις τους, φρόντισαν να είναι ιδιαίτερα διακριτικοί, αν και δεν κρύφτηκαν ποτέ, μιλώντας πάντα με τα καλύτερά λόγια ο ένας για τον άλλον. Και φυσικά είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου σε πρεμιέρες, παρουσιάσεις, αλλά και πολιτιστικά δρώμενα που συμμετέχουν.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, τους “τσάκωσε” μετά το τέλος της παρουσίασης των βραβείων Public, όπου πόζαραν ο ένας στο πλάι του άλλου και έφυγαν μαζί για μια χαλαρή βόλτα στην καρδιά της Αθήνας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More