Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μας δείχνει το εντυπωσιακό μαγιάτικο στεφάνι της και στέλνει ένα μήνυμα όλο νόημα!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτιαξε το μαγιάτικο στεφάνι της και το έδειξε με περηφάνια στους διαδικτυακούς της φίλους, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, μέσα από τη λεζάντα που την συνόδευε, η αγαπημένη ερμηνεύτρια έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα.

Διάβασε αναλυτικά τι έγραψε:

«Καλή Πρωτομαγιά σε όλο το κόσμο. Ο Πολιτισμός και οι Τέχνες του είναι η ανάσα της ζωής , και η ανάσα είναι η τέχνη της καρδιάς. Δεν πρέπει να σταματήσει να χτυπά.

Η “επόμενη μέρα” πρέπει να στηρίξει το τεράστιο ζωοφόρο ποτάμι της Τέχνης και του Πολιτισμού. Η επόμενη μέρα πρέπει να δώσει ελπίδα ,αισιοδοξία και λύσεις σε όλους τους εργαζόμενους , μουσικούς, τεχνικούς, καλλιτέχνες , ηθοποιούς, παραγωγούς θεαμάτων και όσων επαγγελμάτων συνδέονται μεταξύ τους….

Πρέπει το κράτος να στηρίξει όλους τους πολύτιμους συναδέλφους μας που ασχολούνται με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Έχουμε “δυνατές φωνές” , είμαστε πολλοί και θα το διεκδικήσουμε, γιατί έχει πολύ μεγάλη αξία στη ζωή να διεκδικείς ,όχι μόνο για σένα αλλά και για το διπλανό σου!

Οι Τέχνες και ο Πολιτισμός δεν μπορούν να πεθάνουν, είναι γενναίοι συνοδοιπόροι του ανθρώπου! “Ερμηνεύω”σημαίνει μοιράζομαι συναισθήματα, “Ερμηνεύω” σημαίνει προσπαθώ – κατανοώ- συμπάσχω – προσπαθώ για ένα καλύτερο μέλλον.

Και όπως λέει ο μεγάλος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος “δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ’ τον κόσμο , εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο”».

Read More

And More