Αλκοόλ και ναρκωτικά στο αίμα της Μαρί Φρανζ Πιζιέ!

Τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν μετά την ανακάλυψη της σορού της γαλλίδας ηθοποιού Μαρί Φρανς Πιζιέ στην πισίνα του σπιτιού της, αποκάλυψαν υψηλό επίπεδο οινοπνεύματος και μια παρουσία ναρκωτικών (στο αίμα της), έγινε σήμερα γνωστό από πηγή που έχει πρόσβαση στον φάκελο της υπόθεσης.

“Ένα σημαντικό ποσοστό αλκοολαιμίας εντοπίστηκε από τις αναλύσεις, που αποκάλυψαν την παρουσία αντικαταθλιπτικού και αναλγητικού σε θεραπευτικές δόσεις”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ή ίδια πηγή.

Η πηγή ανέφερε ότι “η λήψη αυτών των φαρμάκων σε συνδυασμό με (την κατάποση) αλκοόλ έχει ως αποτέλεσμα την άμβλυνση των αντιδράσεων στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και των αντανακλαστικών”. Η έρευνα, η οποία δεν γίνεται για εγκληματική πράξη, όπως κατέστη σαφές από την αρχή από την δικαιοσύνη, συνεχίζεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων και από άλλες ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες, που “μπορούν να διαρκέσουν αρκετές ημέρες”.

Ωστόσο, η υπόθεση του πνιγμού, που δεν “επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύστηκε από τη νεκροψία”, κατά την οποία δεν βρέθηκε πολύ νερό στους πνεύμονες, δεν έχει αποκλειστεί.

Διάβασε περισσότερα στο newsit.gr

Read More

And More