Αλλαγή ώρας για την “Asi” ! Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από Δευτέρα, μετά την επιστροφή του Γ. Παπαδάκη…

Τα… πάνω-κάτω έρχονται από Δευτέρα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ή μάλλον για να ακριβολογώ, οι βραδινές τηλεοπτικές μας συνήθειες, θα προσπαθήσουν να γίνουν… πρωινές ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί από αυτή την εβδομάδα το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να εξοστρακίσει από το prime-time την τούρκικη σειρά “Asi” !

Οι Αντεννικοί στην προσπάθειά τους να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα καθημερινό, πρωινό πρόγραμμα άκρως ανταγωνιστικό, χωρίς να έχουν πλέον στα χέρια τους το “όπλο” που ακούει στο όνομα “πρωινάδικο”, αποφάσισαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους, με αποτέλεσμα να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και η “Asi” να μην παίζει πια κάθε βράδυ, αλλά καθημερινά στις 12.00 το μεσημέρι !

Ετσι, από την στιγμή που από την 1η του Οκτώβρη ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις με το “Πρωινό ΑΝΤ1”, η ζώνη του καναλιού διαμορφώνεται ως εξής : Το “Πρωινό ΑΝΤ1” θα παίζει ως γνωστόν από τις 7.00 μέχρι και τις 11.00 το πρωί, στις 11.00 θα ακολουθεί σε επανάληψη η ελληνική σειρά “Ονειροπαγίδα”, στις 12.00 η “Asi” και στη 1.00 μ.μ. θα βγαίνει κανονικά στον αέρα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Οσο για το πως ακριβώς θα καλυφθεί το κενό που δημιουργείται στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1; Για την ώρα αποφασίστηκε να βγει στον αέρα η άκρως επιτυχημένη, αμερικάνικη σειρά , “Greys Anatomy” !


Read More

And More