Άλλαξε φύλο πριν 23 χρόνια και στα 75 του θέλει να ξαναγίνει άντρας!

Η συγκλονιστική ιστορία του Gary Morton καθηλώνει και τους πιο δύσκολους. Ο 75χρονος συνταξιούχος έχει μπει και πάλι στη διαδικασία μιας σειράς εγχειρήσεων ώστε να επιστρέψει στο αρχικό του φύλο. Πριν από 23 χρόνια αποφάσισε να γίνει γυναίκα και τώρα το μετάνιωσε.

Όπως λέει ο ίδιος είναι παγιδευμένος σε λάθος σώμα. Ο συνταξιούχος που ακόμη νομικά είναι γυναίκα θέλει να αλλάξει και πάλι φύλο, πριν να είναι πολύ αργά. Έτσι περιμένει να πετάξει και τα τελευταία γυναικεία του ρούχα, αφού είναι στη λίστα αναμονής για μαστεκτομή.

O Gary Norton όμως που όλα αυτά χρόνια ήταν η Gillian, και αφού τον απέρριψαν τα τέσσερα παιδιά του και γυναίκα του, κατάλαβε ότι η αλλαγή φύλου ήταν ένα λάθος, όταν μεγάλωσε που βαρέθηκε να κάνει συνέχεια μαλλιά και make up και που είδε ότι συνέχισαν να τον ελκύουν οι straight γυναίκες.

Τώρα δηλώνει: “Είμαι ένας καθαρόαιμος άντρας και πάντα ήμουν. Δεν μπορώ να πιστέψω πως συνέβη αυτό σε μένα. Ζούσα σε ένα ψέμα. Η αλλαγή φύλου ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ήμουν ευάλωτος και μου δόθηκαν λάθος συμβουλές”.

Τώρα παρακαλά και πάλι το ασφαλιστικό του ταμείο ώστε να του εγκρίνει χρηματοδότηση για να επιστρέψει στο αρχικό του φύλο, αλλά ακόμη δεν έχει εγκριθεί κάτι τέτοιο.

Ζητάει συγγνώμη από την οικογένειά του και λέει πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Τώρα αυτό που θέλει είναι να προλάβει να πεθάνει όπως γεννήθηκε και να μπορέσει να ξαναδεί τα παιδιά του.

Read More

And More