Άλλη μία νύχτα στο κρατητήριο η Άντζελα!

Άλλη μία νύχτα στο κρατητήριο η Άντζελα! | tlife.gr

Η Άντζελα Δημητρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την υπόθεση των ακάλυπτων επιταγών. Πλέον η τραγουδίστρια ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας της και για το μόνο που έχει να αγχωθεί είναι για το τι θα γίνει με τις καταγγελίες που εκκρεμούν σε βάρους της περί ακάλυπτων επιταγών.

Βρέθηκε στην Ευελπίδων με την συνοδεία του δικηγόρου της. Σύμφωνα με πληροφορίες,γίνεται μία προσπάθεια συγχώνευσης της ποινής σε εξαγοράσιμη και υπολογίζεται πως το ποσό που πρέπει να καταβάλει η »Λαίδη» είναι 10.000€. Το πρόβλημα είναι πως για να αφεθεί η Άντζελα ελεύθερη έπρεπε να προλάβει το ταμείο που έκλεινε στις 15:00.

Δυστυχώς η τραγουδίστρια δεν πρόλαβε να καταθέσει το ποσό κι έτσι θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 17:30 όπου ξεκινά η απογευματινή βάρδια των δικαστηρίων να δει τον εισαγγελέα. Όλα δείχνουν πως η Άντζελα θα περάσει άλλη μία νύχτα στο κρατητήριο. Ωστόσο υπάρχει κάποια μικρή πιθανότητα να καταφέρει να γυρίσει σπίτι της.

Το Tlife επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Άντζελας, Αναστάσιο Μέρμηγκα ο οποίος είπε τα εξής: »Δεν προλάβαμε να δώσουμε τα λεφτά γιατί είχαν κλείσει τα δικαστήρια λόγω βόμβας. Η κυρία Δημητρίου θα δει τον εισαγγελέα στις 17:30 και υπάρχει μία ΄μικρή πιθανότητα να μπορέσει να γυρίσει σήμερα σπίτι της».

Διάβασε εδώ τι δήλωσε την Κυριακή στο ΤLIFE η Α.Δημητρίου

READ more